Welkom bij Slaaapie

De kindermeditatie app voor diepe ontspanning en beter slapen

Laat je kinderen genieten van een rustige en vredige nachtrust met Slaaapie, de magische kindermeditatie app die ontworpen is om hen te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

OntspannenOnze speciale meditatieoefeningen, rustgevende melodieën en kalmerende geluiden zorgen ervoor dat kinderen zich ontspannen voelen, zelfs na een drukke dag.

Beter slapenMet Slaaapie kunnen kinderen hun gedachten loslaten en zachtjes in een diepe, herstellende slaap glijden.

Magische avonturenLaat je kinderen wegdromen met onze prachtige verhalen en betoverende meditaties die hun verbeeldingskracht stimuleren.

SlaaprituelenCreëer positieve slaapgewoonten met onze aangepaste meditatieprogramma’s die perfect passen bij de unieke behoeften van jouw kind.

Ouder-kind verbindingBevorder een diepere band met je kind door samen ontspanningsoefeningen te ervaren.

Eenvoudig in gebruikDe intuïtieve interface van Slaaapie maakt het gemakkelijk voor kinderen om zelfstandig te navigeren.

Offline beschikbaarLaat de schermtijd achterwege, download meditaties voor onderweg en ervaar rust waar je ook bent.

Kinderpsycholoog goedgekeurdOnze meditaties zijn goedgekeurd en getest door kinderpsychologen om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

Gun je kinderen de rust en sereniteit die ze verdienen met Slaaapie. Download vandaag nog en begin aan een ontspannen en verfrissende reis naar een betere nachtrust.

30+ meditaties

Slaap-, avonturen en mindful meditaties, ademwerk en ontspannende muziek

Fun sheets/knutsel

Download de stencils en knutsel, kleur samen bijv. de Toverpyjama uit de slaapmeditaties

Werk aan je slaapbrein

Slaaapie lied

Dans en zing het Slaaapie lied. Ideaal om spanningen of prikkels van je af te schudden

Meer dan 1,5K downloads

De Slaaapie kindermeditatie app helpt kinderen die moeilijk kunnen ontspannen of slapen. Slaaapie behaalt ook fantastische resultaten met kinderen die ADHD of in het autistische spectrum zitten

Meer ontspannen en beter in je vel

Een kleine greep uit de reacties

Voor wie is Slaaapie geschikt?

Onze meditaties zijn speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar en ouder. We begrijpen dat kinderen in deze leeftijdsgroep vaak te maken hebben met drukte en uitdagingen in het dagelijks leven. Slaaapie biedt hen de perfecte tools om te ontspannen en beter te slapen.

Kinderen met autismeSlaaapie is zeer geschikt voor kinderen met autisme. We hebben met zorg meditaties ontwikkeld die rekening houden met de unieke behoeften van deze kinderen, waardoor ze een rustgevende en voorspelbare omgeving ervaren.

Kinderen met ADHDVoor kinderen met ADHD kan het vaak moeilijk zijn om tot rust te komen. Onze meditaties helpen hen om innerlijke rust te vinden en hun energie te kanaliseren, wat resulteert in een kalmere geest en een betere nachtrust.

Meditatie op maatBij Slaaapie geloven we in maatwerk. Onze app biedt Slaapbrein trainingen die zijn afgestemd op de behoeften van elk kind, zodat ze de meest effectieve en persoonlijke ervaring krijgen.

Begeleiding voor ouders en verzorgersWe begrijpen dat ouders en verzorgers een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van kinderen met speciale behoeften. Daarom biedt Slaaapie begeleiding en advies om hen te helpen hun kinderen optimaal te ondersteunen.

Positieve resultaten Veel ouders hebben gemeld dat Slaaapie hun kinderen heeft geholpen om beter te slapen, zich kalmer te voelen en beter om te gaan met stressvolle situaties.

Ontdek de helende kracht van meditatie voor kinderen met Slaaapie. Geef je kinderen het geschenk van innerlijke rust en een goede nachtrust, ongeacht hun uitdagingen. Download nu en ervaar de positieve impact op hun welzijn.

Over Bo

Ik ben zelf moeder van 2 kinderen van 17 en bijna 13 😉

Ook ik heb te kampen gehad met slecht slapen van één van mijn kinderen. Radeloos werd ik ervan.

Graag had ik toentertijd iets gehad zoals de Slaaapie app of de slaapbrein trainingen. Slaaapie is laagdrempelig en zonder te veel poespas meteen te gebruiken.

Lekker vanuit je eigen omgeving en altijd bij de hand.

Met de Slaaapie app vallen kinderen met een mooi verhaal in slaap. De app kan je samen of je kind alleen laten luisteren zodat jij, als ouder, ook tot rust kan komen.

Speciaal voor jou,
een slaapmeditatie cadeau! 🎁

Je aanmelding kon niet verstuurd worden. Probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmelding.