Winter relax pret pakket

 24,95 incl. btw

Het is koud, het regent of misschien sneeuwt het! Je kind verveelt zich of wil niet buiten spelen.

Maar met het Winter relax pret pakket krijg je meer dan 20 leuke DoeDingen om binnen of buiten te doen. Alle kinderen achter de schermen vandaan en weer lekker ‘ouderwets’ spelen. Met de mindfulness activiteiten ontwikkelen kinderen op ene leuke manier.

Maak van het najaar en winter een leuke en gezellige tijd!

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het is koud buiten en misschien wil je liever binnen blijven spelen. Maar dat is zonde want er is zoveel leuks te doen in de herfst/winter! Na het succes van het Zomer relax pret pakket is er nu ook een Winter relax pret pakket.

Speciaal voor gemaakt om kinderen achter die computer vandaan te halen, meer mindful bezig te zijn en om spanningen los te laten. Het Winter relax pret pakket zit boordevol (mindful-,) activiteiten, recepten en spellen voor het hele gezin voor binnen-, en buiten

Speel het Apenspel ‘banaantje pakken”, knutsel het ‘blaasbal’ spel, doe een mini escape room in huis of bak een heerlijk bananencake. Met het Winter relax pret pakket spelen kinderen lekker ‘ouderwets’ en zijn ze bezig met hun handen en hoofd. Super gezond en kei leuk!

Door overdag mindful bezig te zijn wordt je hoofd iets minder druk en kan je beter in slaap komen. Ook zorgt mindfulness ervoor dat je je beter gaat concentreren en dat je blij opstaat en je gelukkiger voelt.

Inhoud:

20 doe-dingen om je nooit meer te vervelend tijdens de herfst en winter!

7-daags dankbaarheidsdagboek

BONUS: 1 maand toegang tot de Slaaapie kindermeditatie app!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winter relax pret pakket” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…