Slaapproblemen van je kind vandaag nog opgelost!

Probeer de Slaaapie app 3 dagen GRATIS

Makkelijk in gebruik

Download de app in de App-, of Playstore, Laat je kind eenmeditatie kiezen dan lekker liggen met je ogen open of dicht. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren.

Meditaties, mindfulness, video's en meer!

In de app vind je verschillende meditaties en mindfulness oefeningen maar ook slaapyoga en adem animatie video's, printables en meer! Regelmatig komt er nieuwe content bij.

Een bewuste keuze

Slaaapie is niet een Quick fix. Slaaapie lost het slaapprobleem op door je kind iets te leren wat voor de rest van zijn/haar leven een waardevolle tool blijft.

Testimonials

Onze kleinzoon is dol op de verhalen van slaaapie, wij luisteren regelmatig met hem samen naar de mooie verhalen en zien hem liggend in zijn bedje genieten. Voor ons als grootouders is deze app een uitkomst, je bereikt 2 dingen .. ons kleinkind leert ontspannen en wij verbinden ons op een ander nivo met hem. Dankjewel voor deze beleving
D Hamstra - Kromodipo
Moeder & Oma
Wat een fijne app. De meditatie helpt onze kinderen thuis en ook in de kinderopvang is deze meditatie een groot succes.
G Oosterhuis
Moeder & Pedagogisch medewerker
Mijn dochter gaf aan dat het zoveel rust in haar hoofdje geeft waardoor ze daarna snel in slaap kan vallen. De samen doen meditaties vind ik zelf (net als de kids) als ouder ook heel erg leuk om te doen, er is veel variatie in meditaties... Echt de moeite waard!
Joyce
Moeder

Nog Steeds met je handen in het haar?

En alles al geprobeerd?

Slaaapie werkt direkt!

Zoek niet langer naar de oplossing. Slaaapie is de oplossing! 

De Slaaapie app werkt meteen én op de lange termijn.

Slaaapie helpt maar leert je kind ook om zelf te ontspannen. Ontspanning die nodig is om lekker te kunnen slapen. Als je kind dit leert kan het altijd en overal slapen!

Gelukkige kinderen & blije ouders

Downloads
1
tevreden
1 %

Effecten van meditatie

🧠 Effecten kind

🧠 Effecten brein

Jouw kind snel in slaap?

Binnen 10 min in slaap met de Slaaapie app

 

Lieve ouder of verzorger, 

Ik was waar jij nu bent. De wallen hangen inmiddels op je knieën en je bent de hoop langzaam aan het opgeven dat je kind ooit nog rustig in slaap valt of blijft doorslapen. Wist ik toen maar wat ik nu weet en had ik maar zoiets als Slaaapie bij de hand.

Want Slaaapie helpt je kind in een handomdraai in slaap. Het kost geen moeite of extra tijd. Slaaapie past perfect in ieder slaapritueel.

Overtuig jezelf en probeer de Slaaapie app vanavond nog.

3 dagen helemaal GRATIS en daarna maar €39,99 voor een heel jaar!

Probeer de Slaaapie app 3 dagen GRATIS

Vind je het niks dan zeg je heel makkelijk weer op want je zit nergens aan vast!

Download te app

Je kan de app downloaden via de buttons op deze pagina of ga naar de App-, of Playstore. Zoek 'Slaaapie kindermeditatie" en klik op downloaden.

Probeer gratis

Maak een account aan. en kies een abonnement. Je krijgt altijd eerst een gratis proefperiode van 3 dagen. In deze periode kan je altijd gratis weer opzeggen.

En dan

Na de proefperiode wordt het abonnement actief. Het maandelijks abonnement kost €4,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Waarom zou je het niet proberen?

Ook jouw kind kan mediteren!

Mediteren is niet suf stilzitten. Een slaapmeditatie van Slaaapie is een mooi verhaal dat verteld wordt op een rustgevende manier. De verhalen zijn fantasierijk en spreken elk kind aan. Jouw kind speelt de hoofdrol en ondertussen leert je kind ontspannen. Slaaapie werkt!

In de app vind je verschillende meditaties zoals: slaapverhalen, avonturen-, en massage meditaties, mindfulness oefeningen, adem animaties, slaapyoga video’s en printables.

*aantal kriebelverhalen en meditaties voor peuters.

*aantal meditaties voor volwassenen.

Geschikt voor: 5 tm 100+ jaar.

Er komen regelmatig nieuwe meditaties bij.

De Slaaapie meditatie app helpt kinderen om fijn in slaap te komen. Slaaapie helpt en leert kinderen hoe zij zelf kunnen ontspannen.

Door slaapverhalen, meditaties en mindful oefeningen of de slaapyoga video’s kan elk kind in de rust komen om fijn in slaap te vallen.

 

De Slaaapie app is ontwikkelt voor kinderen die gevoelig zijn voor prikkels, onrust ervaren in het hoofd en lichaam, last hebben van stress, piekeren en angst.

Je hoeft niet persé ergens last van te hebben om Slaaapie te gebruiken. Ook kinderen die goed slapen leren veel over zichzelf door de meditaties en mindfulness oefeningen die hen helpt bij spanningen overdag.

De app is ook zeer effectief gebleken bij kinderen die in het spectrum zitten van autisme en ADHD maar is ook geschikt voor kinderen die veel fantasie hebben en van mooie verhalen houden.

Je kind kan en zal zich steeds beter leren ontspannen.

Je kind zal zijn lichaam beter leren begrijpen en aanvoelen.

Zal eerder voelen waar zijn grenzen liggen.

Kan zichzelf in de rust brengen en ontspannen.

Leert beter te communiceren.

Leert zijn fantasie te gebruiken en zal beter worden in oplossingsgericht en positief denken.

  • beter slapen
  • meer zelfvertrouwen
  • meer zelfliefde
  • beter grenzen bewaken en aangeven
  • betere concentratie
  • vrolijker
  • meer energie
  • ziet de zonnige kant van dingen
  • oplossingsgericht denken

De Slaaapie app leert kinderen uit hun hoofd te komen en in het lichaam. Hierdoor kunnen zij beter met een ‘vol; hoofd, spanningen en stress omgaan.

De Slaaapie app stimuleert creativiteit, zelfliefde en zelfvertrouwen maar zorgt ook dat empathie groeit voor henzelf en naar anderen toe.

Je kind zal meer concentratie hebben, beter worden in probleemoplossend denken en andere vaardigheden ontwikkelen die niet alleen leuk zijn, maar ook waardevol voor het algehele fysieke en mentale welzijn.

Download de app via de app-, of playstore. Maak een account aan en kies een abonnement om van de 3 dagen GRATIS gebruik te maken.

Gebruik de app in je bestaande naar bed breng ritueel. Luister een meditatie  samen (maar dat hoeft niet) zodat je kind snapt wat de bedoeling is. 

TIP; zorg voor een gezellige sfeer. Dim fel licht. Misschien wil je eerst een hoofdstuk voorlezen uit het Doe-boek om je mind kennis te late maken met Slaaapie. Het doe-boek vind je ook in je app, Kinderen vinden Slaaapie leuk omdat hij druk en stiekem ondeugend is maar ook iets bezit waardoor hij stil kan zitten.

Is de Slaaapie app niks voor jullie?

Na de 3 dagen GRATIS wordt het abonnement automatisch verlengd. Is de Slaaapie app toch niet iets voor jullie dan annuleer je makkelijk en zit je nergens aan vast.

 

Testimonials

Mijn dochter slaapt
Google Play gebruiker
Anoniem
Het kriebelverhaal van Tukkie is zooo lief! Mooi verhaal om in je lijf te komen.

Ik vind de appp heel mooi met de zachte kleuren en de stem spreekt duidelijk. Mijn dochter viel in slaap van de meditatie de Toverpyjama en het hartenlicht.
M Schoonbeek, Belgie
Moeder
Een geweldige app, mijn kinderen zijn er helemaal weg van, vooral om 's avonds tot rust te komen! Geweldige klantenservice ook 😀
Y Deen
Moeder

Wil jij een stressvrije avond?

Gun jij je kind een fijne nachtrust?

Ja natuurlijk wil je dat! Dowload de app en ervaar het zelf.

VANAVOND NOG

Heb je vragen?