Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Leuk dat je er bent!

Mensen hebben het vandaag de dag veel drukker dan 100 jaar geleden. Ons brein heeft veel te voortduren en moet alle prikkels die we binnen krijgen zien te verwerken. We krijgen op 1 dag net zoveel prikkels binnen als 100den jaren geleden mensen in hun hele leven!

Ons brein is nog hetzelfde als 1000-den jaren geleden en moet dus harder werken om al die prikkels een plek te geven. Dit gaat niet altijd goed en als het niet goed gaat kan je last van stress krijgen en overspannen raken wat uiteindelijk kan leiden dit een burn-out.

Steeds meer jongeren voelen zich depressief of hebben last van spanningen en stress.

Door yoga en mindfulness te doen komen jongeren uit het hoofd. Door yoga en mindfulness werk je aan je flexibiliteit en kracht en word je meer lichaamsbewust. Er ontstaat meer rust in het hoofd, je gaat beter voelen waar je grenzen liggen, je krijgt meer zelfvertrouwen en je concentratie en aandacht wordt groter. Ook leer je dat emoties er mogen zijn, dat het voelen van een emotie niet erg is en dat je er niet meteen op hoeft te reageren. Je kan in verschillende situaties beter bij jezelf blijven.

In dit programma leer ik je tools die je kan gebruiken als je zenuwen hebt, slecht slaapt, je onrustig bent of wanneer je niet lekker in je vel zit. Je kan dit je leven lang overal voor inzetten op momenten wanneer je dat nodig hebt.

Maar bovenal is programma ook gewoon leuk om te doen, samen of alleen.

Veel plezier met het ontdekken van geheimen over jezelf!