Slaaapie Smart online trainingen

Voor kinderen die verder willen

Laagdrempelig

De trainingen van Slaaapie zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Door de uitleg video's en voorbeelden spreekt dit beter tot de verbeelding zodat het makkelijker wordt onthouden

Bewezen resultaat

Gezinnen zijn enthousiast. De beste resultaten zijn geboekt door kinderen en ouder(-s) die de training samen hebben gevolgd. Kinderen doen immers niet wat je zegt maar wat jij doet.

Plezier & verbinding

Plezier staat voorop. Door de training samen te doen wordt de band sterker. Plus je brein onthoud dingen beter als je iets leuk vindt! Ik zeg win win 🙏🏻

HP dunne banner jungle

Trainingen

In 3 stappen nooit meer bang

Online training voor kinderen die angstig zijn en hierdoor niet kunnen slapen

Superkracht Adem

Online training voor kinderen die last hebben van spanningen en stress
HP dunne banner jungle

Meer zelfvertrouwen

Door de oefeningen zal het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien. De training coacht het kind naar de wijsheid die het al in zich heeft.

Wanneer jij wilt

Je hebt altijd toegang tot de training. Je kan op ieder moment van de dag verder gaan. Je houdt een jaar toegang tot de training.

Vaardigheid voor het leven

De training leert wat je kan doen en welke tools je kan inzetten in verschillende situaties. Dit kan je de rest van je leven blijven toepassen.

Testimonials

Wat een geweldige training! Ik volg de training samen met mijn dochter van 11. Het waardevolle eraan is dat je het echt samen kan doen. Zowel de opdrachten als de meditaties. De filmpjes zijn leuk om naar te kijken waardoor het kinderen blijft boeien. Mijn dochter wil zelf met de training verder. Slapen gaat hierdoor nog beter.
J b uit Boekel
Moeder
Het kriebelverhaal van Tukkie is zooo lief! Mooi verhaal om in je lijf te komen.

Ik vind de appp heel mooi met de zachte kleuren en je spreekt duidelijk. Mijn dochter viel in slaap van de meditatie de Toverpyjama en het hartenlicht.
M Schoonbeek, Belgie
Moeder
Een geweldige app, mijn kinderen zijn er helemaal weg van, vooral om 's avonds tot rust te komen! Geweldige klantenservice ook 😀
Y Deen
Moeder

Hé jij! Ga je al weg?
Ik heb iets voor jou!
🍌🔎🐒

Schrijf je in en ontvang het GRATIS e-boek met leuke doe-dingen én slaapmeditatie

Wij houden je daarna op de hoogte met leuke en handige tips 🐵

Je aanmelding kon niet verstuurd worden. Probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmelding.