Verzenden en retouren

Nederland en België
Pakjes worden binnen de 3 dagen verzonden tijdens weekdagen. 

RETOUR

Kan ik de producten retourneren?

Ja, indien je de aangekochte producten wil retourneren kan dit door ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

Je stuurt de producten op eigen risico en kosten terug naar Slaaapie, Gouden bodem 13, 8621cv Heeg Nederland.
Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op elke in aanmerking komende retourzending of ruil:
Alle items moeten ongebruikt zijn in de originele verpakking met alle originele hangtags op het product.
Retourzending en administratiekosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de afzender, tenzij je per ongeluk het verkeerde item hebt ontvangen, in welk geval we de verzendkosten dekken om het naar ons terug te sturen.

Voor ruilingen kunt u uw nieuwe item op onze website kopen en we zullen de kosten van uw originele item kort na ontvangst terugbetalen.

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik de producten retourneer?

Ja, zodra de retourzending is voltooid, betalen we de exacte productwaarde terug met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om ervoor te betalen.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen, evenals om u te informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Mocht u met een ander product willen ruilen dan helpen wij u daar graag bij.
Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden gerestitueerd.