Slaaapie kindercoaching

je bent meer dan je denkt
Hoe fijn is het om op jezelf te kunnen vertrouwen

Meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Je kind vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen, zich te laten horen en/of om zijn/haar plek in te nemen. 

Je kind kan worden gepest of is zelf een pester. Je kind onttrekt zich aan sociale activiteiten en sluit zich op in zijn/haar slaapkamer.

Kind zijn is ontdekken wie je bent en uitvinden hoe de wereld werkt. Er kunnen tal van belemmeringen zijn die je tegenhouden om dit op een leuke manier uit te voeren. Dit kan ervoor zorgen dat je jezelf en de wereld niet leuk vindt. 

En dat is zonde! Jij bent fantastisch en de wereld is net zo bijzonder. Door aan de slag te gaan met kindercoaching ga je stap voor stap de leuke dingen van jezelf en de wereld ontdekken. Je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit. Je kijk op de wereld veranderd en je krijgt weer zin om kind te zijn. Jij bent van onschatbare waarde en de wereld heeft ook jou nodig.

Laat je licht schijnen.

1 op 1 kindercoaching

Je bent al perfect

Alles zit al in jou

Ik, als kindercoach, ga jou aanmoedigen. We behandelen dilemma’s uit je leven en gaan uitpluizen welke gedragingen er zijn die daar wel of niet bijpassen. Als een echte detective ga je ontdekken hoe je die dilemma’s kunt tackelen. Je gaat ook aan de gang met grenzen. Waar liggen je grenzen en hoe geef je dat aan. Zo blijf  je altijd trouw aan jezelf. Je bent zelf de persoon op wie je altijd kan bouwen.

De tools die ik gebruik zijn kinderyoga, meditatie, hersenkrakers, funsheets en experimenten!

Dit doen we op lokatie in Sneek bij yogastudio House of Soulz of lekker buiten.

Uiteraard gaan we eerst kennismaken. Belangrijkste bij kindercoaching is dat het kind zelf gecoacht wil worden. Het heeft geen zin als het van de ouders moet. Kennismaken is voor kinderen en voor mij belangrijk om te zien of er een klik is.

Groepscoaching

Ontdek de kracht in jezelf en die in een ander. Samen ontdek je waar grenzen liggen, hoe je communiceert en samenwerkt. Kinderen zijn elkaars grootste voorbeeld.

Bewust worden

Zelfvertrouwen

Zelfliefde

Kracht van een groep

Soms is het fijn om in een groep coaching te krijgen. De aandacht  is dan niet direct op het kind gericht zodat het kan wennen. Zelf was ik als kind vrij introvert. Je wil vaak wel maar je durft nog niet echt.

Naast het ‘in je eigen tempo’ kunnen wennen kan het kind in een groep ook afkijken hoe andere kinderen op dingen reageren. Kinderen leren heel goed van andere kinderen. 

In een groep kan het kind experimenteren met de plek in het geheel, ook krijgt het kansen om van plek te wisselen, het kind leert samenwerken, overleggen, grenzen aangeven, elkaar helpen en vertrouwen hebben in zichzelf en de ander.

Ik maak groepen als er genoeg aanmeldingen zijn. Soms stel ik aan kinderen die individuele coaching krijgen voor om mee te doen aan een groepsles. Dit gaat altijd in overleg met het kind en ouders. Als er een groep is gemaakt veranderd deze niet om een veilige basis te garanderen aan de kinderen uit de groep.

 

Reviews

"Het lijkt wel alsof mijn hele mind gereset is!"
Brinn
12 jaar
"Ik zit weer vol in mijn energie"
Ralf

Contact ons