Ik wil natuurlijk dat je alles uit deze training haalt. Dat je begonnen bent met deze training zegt dat je zeker tegen 1 van de dingen als overprikkeling, piekeren, angsten en slecht slapen aanloopt met je kind.

Graag ondersteun ik jullie bij het implementeren van de training en beantwoord ik graag vragen om jullie op weg te helpen en te ondersteunen. In de training kan je 2 online afspraken inplannen. Deze kan je als hulplijnen inzetten. Ik zou zeker adviseren om iig 1 afspraak in te plannen als je de technieken uit hoofdstukken 6,7,8 hebt gehad.

Vergeet niet om het droom sheet in te vullen en weer te uploaden. Zo krijg ik een goed beeld van jullie situatie. Ook leuk is het om de voortgang te zien door deze sheet.

Je kan een afspraak maken door een mailtje te sturen met 4 optionele dagen en tijden en een mobiel nummer waar ik je op kan bereiken om wat in te plannen.

Deze afspraak is geheel gratis en vrijblijvend. Je hoeft hier geen gebruik van te maken. De afspraak duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.