Ik heb de training zo simpel mogelijk gehouden door voor elk hoofdstuk verschillende video’s van een paar minuten op te nemen die uitleg geeft over de stof. De bijbehorende tekst staat eronder voor als je dit nog eens wilt nalezen.

Jullie kunnen beginnen met het invullen en uploaden (of mailen) van de Droom sheet. Dit geeft mij en jullie een duidelijk overzicht van waar jullie staan op dit moment.

Ook is het handig om de Reminder map te downloaden en uit te printen. Deze map hangen jullie ergens op een plek waar je goed zicht hebt op de map. De map geeft je een overzicht van de technieken die je kan inzetten wanneer je je onrustig, angstig of overprikkeld voelt of niet kan slapen en je wil ontspannen. Zodat je in één oogopslag ziet wat je kan gebruiken als jij je zo voelt.

Elk hoofdstuk heeft een quiz met een paar vragen om je nog eens te laten nadenken over wat je hebt geleerd.

Elk hoofdstuk heeft 1 of meer opdrachten die jullie samen kunnen maken. Want de stof die je leert wil je ook in de praktijk ervaren. Dat vinden je hersenen ook fijn en het is bovendien super leuk! Hoe vaker je iets herhaalt hoe sterker de verbindingen in je hoofd waardoor je het langer onthoudt. Je hoeft de opdrachten niet te uploaden maar hang ze ergens waar je ze ziet.

Ga op je eigen tempo door de stof en hoofdstukken. Neem je tijd zodat het goed wordt opgeslagen in je brein. Heb je vragen of hulp nodig? Plan een 1-op-1 sessie met mij in zodat ik jullie kan verder helpen.

Ik wens jullie heel veel plezier en ontspanning 😉

Hé jij! Ga je al weg?
Ik heb iets voor jou!
🍌🔎🐒

Schrijf je in en ontvang het GRATIS e-boek met leuke doe-dingen én slaapmeditatie

Wij houden je daarna op de hoogte met leuke en handige tips 🐵

Je aanmelding kon niet verstuurd worden. Probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmelding.